Just nu.

Tjena! :D

Har precis duschat och ska snart ner och äta kvällsmat. Ska verkligen försöka lägga mig TIDIGT ikväll. Får se hur det går. Jag har inget mer att säga,som vanligt. Allt jag säger är ju vad jag gör på dagarna? Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva om något mer. :)

Ha en bra kväll,hejs!



Kallt i snön

Hej!
Skolan idag var ganska rolig,det brukar den inte vara! Hahah,min bror Torbjörn och hans kompisar kasta ut mig och några vänner i snön,kallt!! Men jag tyckte det var kul ändå,skratta så jag fick ont i magen^^
Och på hemkunskapen gjorde vi nånting as gott! Alla tyckte det var äckligt men i min grupp är det ju jag och Frida,så det var ju därför det blev så gott! :D Haha men vi åt upp allt och det brukar vi inte göra.

Nu ska jag äta lite makaroner och kötbullar och sen ska jag bara ta det lungt! Sitta vid datorn tror jag. ;)
Hejdå!





FilmTime!

Hej! :)

Idag var det skola som vanligt och det var jobbigt,hade ont i huvudet hela dagen. Men annars hade jag kul! Ladda ner en ny app på mobilen och den var jätte rolig så jag,Frida,Anna D,Anna  A och Karro hade as kul på rasterna! :D När jag kom hem bakade jag en kladdkaka för att jag skulle till Frida och se film! Kladdkakan blev väldigt kladdig,så den blev inte god..Men strunt samma vi hade ju en banan och lite annat så det gick bra!
Vi kollade på filmen där nere på bilden ,och den var inte så bra. Det var så mycket fake och zombiesarna var dåligt gjorda.


Fridas godis!
Mitt godis!

Min kladdiga kladdkaka!!
Filmen som...inte var bra!!


Jag kom nyss hem och sitter och kollar på tv just nu. Snart börjar ju nya avsnitt av Familjen Annorlunda. Det får jag inte missa. Det är ju en familj från Kinnarp med,ungefär 1,5 mil? från mig! Så jag kommer nog att känna igen mig. :]
Hoppas ni haft en bra dag!


lollipop

Hej! Förut sa jag att jag skulle baka en kladdkaka,men jag baka mockarutor i stället. MUMSIGT.
Sitter vid tv:n och kollar. Ska snart duscha och sen ska jag sova tror jag. Skola i morgon och det suger. Jag vill ha helg,helg och mera helg.Eller jag vill ha sommarlov.Men först är det ju sportlov,om ynka två veckor.Det blir riktigt härligt. Ne nu har jag inget mer att säga så jag säger godnatt!

Föresten,har ni haft en bra helg? :)


Söndag

HejHej! Jag gjorde inget inlägg igår när jag kom hem för jag var så trött. Men nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite om igår! :)

Jag var ju hos Andrea och Siri kom också och va med. Vi åkte pulka,och det gick jätte bra :D
Och sen kollade vi på filmen Triangel , den var bra men lite svår att fatta. Iallafall för mig...
Innan filmen så gick vi till macken och köpte lite godis och sånt. Jag och Andrea köpte varsin vaniljbulle,o shit va sugen jag blev på det nu igen! och inte har jag nån affär nära mig. Men jag ska nog ta och baka en kladdkaka eftersom jag är så sugen på nått gott nu.Men iallafall det var den dagen med Andrea och Siri!

I morse när jag vakna så hämta jag datorn och la mig i sängen igen.Ville bara vila idag. Och då var klockan runt nio och nu är hon halv fyra och jag sitter kvar här. Men somsagt jag ska baka snart och sen ska jag spela The sims! Det blir bra det. Och ni kanske undrar vad jag har gjort på datorn hela dagen? Jo,jag har försökt fixa en ny bloggdesigne men det krånglar sig så jag gav upp efter 4-5 timmar! Ska kanske försöka ikväll igen sen. Ne nu har jag inget mer att säga..Hejdå!



Min dator... 8]


Jag och Andrea igår. Siri skulle vart med på bilden,men hon blev konstig och sa att jag skulle beskära den. xD

Godmorgon!

Morn Morn :)
Har precis duschat och ska snart äta frukost. Idag ska jag va med Andrea och jag vet inte vad vi ska hitta på så jag skriver mer ikväll. Ha en bra dag! :)


Haha fint! :D

Lager 157

Hey!

Idag som sagt var jag och Frida på Lager 157. Slutade skolan 13:35 och tog sen en buss dit.
Vi var framme vid halv tre ungefär och då var vi as hungriga för att vi inte åt nån mat i skolan...lasangne i skolan = kattmat. Ser så äckligt ut alltså. Men strunt samma. Vi åt iallafall och sen gick vi o shoppa! :D
Köpte dom här plaggen:


80:-


80:-


150:-


150:-







Japp,de var det. Nöjd med allt och väldigt billigt var det! Dom blåa jeansen fanns i grå/svart typ och dom ska jag köpa nästa gång. :) Ha en bra kväll så hörs vi i morgon! :)

Skolan

Hej :)
Skrev inget mer igår eftersom jag inte mådde bra och hade inget vettigt att skriva om.

Just nu sitter jag i skolan och har 1,5 timme rast. Gött! Sen har vi bara SO lektion kvar. Efter skolan drar jag och Frida till Lager 157. :) skrivet ikväll och visar vad jag köpte. Om jag köper nåt ;)

Hejdå!


Sjuk

Godmorgon!
Ligger i sängen och fryser.Har ont i halsen och huvudvärk på de med. Mår inte bra just nu. Stannar hemma från skolan. :(


Ice cream

Hejhej :)

Kommit hem från skolan nu. Idag har det inte vart en lugn dag i skolan kan man säga. På SO lektionen sitter jag och Anna D bredvid varandra och vi flabbar som sköen! Hahah,ni skulle sett hennes gris hon målade. Skulle tatt kort på den! x) Och sen jagade min bror och hans kompisar oss igen! På musiken idag lärde vi oss att spela ukelele.
Och på NO:N fick våran lärare damp på oss. Vet ni vad han sa det första när vi kom in? "KÄFTEN" HAHHAAHH

Har käkat glass med bror nu,och det var mumsigt!
Skriver väll ikväll igen,om jag har nått vettigt att säga. Hejdå!




Godnatt

Sitter i soffan och tittar på tv med pappa och mamma. Snart blir det att gå upp och lägga sig,så man orkar upp till skolan i morgon!

Natti natti <3


Winter Photo

HejHej!

Skolan idag var väll kul men ändå inte. Lektionerna sög osv..Men kul att träffa kompisarna :]
Hade SO i 1,5 timme och NO i 1 timme. Dom lektionerna var drygast! Sen på rasten så var jag med Anna D, Anna A, Karro , Frida och Wilma och vi var i korridoren och sen kom min storebror och hans kompis o då tänkte dom ta med oss ut och mula oss så dom jagade oss och vi sprang över hela skolan och alla människor bara stirra på oss x) Brorsan fick tag i mig och det var super nära att han kasta mig i snön,men hans lärare kom och sa till honom. Så det var min räddning :D

Kom hem halv 4 idag. Käka lite pannkakor och sen gick jag ut och fota,här är några av bilderna,







Just nu är planen att vila. Har en sån huvudvärk. Hoppas det blir bättre i morgon. Hörs senare! :)

Andreaa!

Hallå :]

Skypar med Andrea just nu,har gjort det i ungefär tre timmar? Hahah,men kul har vi! :)

Ikväll blir det tv som vanligt,och dator. Vet inte riktigt vilken tid jag ska lägga mig,igår la jag mig bara vid tio,och jag var dödstrött i morse. Men jag kom upp iallafall! ;)

Bye!



Fint väder! ♥

Hej!
Kom hem från skolan för en stund sen. Skolan idag var okej,bara det att jag mådde as illa dom två sista lektionerna. Men det känns lite bättre nu. Funderar på att baka kladdkaka,eller så ska jag gå ut och fota. Väldigt fint ute just nu,solen skiner mot snön,men börjar lätt försvinna så får väll passa på att gå ut snart om jag ska fota. :)

Ha en fortsätt bra dag!♥



I wish

Nikon D5000 


Hello :]

Har nu duschat och ätit kvällsmat. Blir väll att titta på tv innan det är dags att lägga sig för i morgon är det skola och en ny vecka...Vet ni vad jag önskar,att det skulle vara längre helg i typ en vecka och sen är dom där "små" loven (sportlov,höstlov,påsklov,jullov osv..) i två veckor och sommarlovet i 20 veckor? :D det skulle vara gött.
Heheh.. Har inget mer att säga nu och skriver inget mer idag. Så vi hörs i morgon,godnatt!

Me,myself and I

Hey!

Förut var jag ute och fota som jag sa att jag skulle göra. Det blev inte så många "natur bilder" utan den blev bara på mig och några fåglar,hahah x]
Men jag tänkte visa er några av bildera så här kommer dom...











godmorgon!

Hejsan :)
Vaknade TIDIGT i morse. Trodde klockan var nio.-tio,men nej den var bara halv sju. Men jag somnade om och vaknade igen klockan nio. Har suttit vid datorn i sängen men ska snart gå ner och käka lite frukost. Idag händer nog inget specielt. Ska ut och fota lite tror jag. Igårkväll kom jätte mycket snö,uscha.Vill ha vår! Men det kan nog bli fina snöbilder ute ;)

Två bilder jag fotade en frostig morgon.





Och kom ihåg att alla bilder på bloggen är fotade av mig och min Nikon D5000 :]

Varit med dom bästa!

Hej :)

Igår efter skolan åkte jag till gymmet i blidsberg. Där mötte jag Siri och Andrea. Vi gymmade lite och sen åkte jag och Andrea hem till henne för att duscha och fixa. Siri åkte hem till henne. Sen skjutsa Andrea's mamma oss till Siri.
Vi beställde pizza och åt det sen gjorde vi en massa annat. Sen runt 22-23 kollade vi på Paranormal Activity 3,den var bra! Filmen vad slut runt tolv och då gjorde vi oss iordning oss för kvälle. Sen satt vi i sängen och bara prata. Siri blev jätte trött så hon la sig runt halv ett. Jag och Andrea satt och prata till klockan halv två. 
På morgonen sen vaknade Siri tidigare än oss,hon vakna vid halv nio (!!) och jag vakna vid halv tio. Andrea sov vidare till tio-halv elva ungefär. Vi åt och fixade oss sen gick vi till macken och köpte godis! :D 
Sen hände inte så mycket,vi tog massa roliga bilder och sen var det dags att åka hem.
Men jag har haft två ur mysiga dagar med dom bästa,så himla bra.♥ 


Jag,Siri och Andrea ♥






Nu ska jag sitta här vid datorn lite till tror jag. Ikväll blir det iallafall Gladiatorerna på tv och sen titta på film, Evel Dead, ska vi se på :)

Och som ni ser har jag ändrat ganska mycket på bloggen.Det tog sin tid ( tre timmar ) men jag är nöjd! :)

Hejdå!♥




Välkommen till min nya blogg!

hejhejhej.

ny blogg,skulle vart kul om ni läste & kommentera den :]
håller på att fixa den för fullt så den är inte klar än!


det här är jag när jag äter banan

RSS 2.0