Drygt med skola....

Hejhej. Igår bloggade jag inte och jag vet inte varför,glömde bort bloggen helt och hållet. Men det är ju lite så när det är skola,man är lixom trött när man kommer hem och orkar inte göra något. Men nu bloggar jag och det är ju bra. Idag var skolan rätt chill, hade inte så många "riktiga" lektioner. Hade Planering,Bild,HK,NO och elevensval. På HemKunskapen så bakade vi scones och det belv riktigt gött! Sen på elevensval så fortsätte jag på min stoora filt och på den står det ANO! Awesome :D
Har inget mer att säga faktiskt,ska nog gå ner och kolla vad alla andra gör här hemma. Eller så ska jag göra lite matte. Ja det ska jag. Så vi hörs i morgon,bye!♥


En dag med kusinen

Hej! Idag har det varit en underbar dag med sol och tokigheter! Siri kom till mig runt ett idag. Vi har varit ute och fotat massa knasiga bilder hela dagen. Blev runt 300 stycken men har rensat massa så det är ungefär 90 kvar. ;)
Vi åt även cupcakes och våfflor eftersom det är våffeldagen idag! Hon åkte hem för två timmar sen. Har precis redigerat bilderna klart nu och ska snart ta ett varmt och skönt bad sen ska jag glo på en en stund innan det är dags att sova. Ny vecka i morgon igen vilket är både kul och tråkigt. Men vi får hoppas att vädret håller i sig i alla fall. Hejdå!♥











Solig söndag

Godmorgon! Solen är framme idag med vilket är underbart men synd att det blåser ganska mycket. Nästa vecka verkar det som att det ska bli sämre väder men det får vi hoppas att det inte blir!
Ska snart klä på mig och fixa i ordning mig och sen får vi hoppas att Siri kommer hit idag! :)
Skriver väl lite senare sen,hejdå så länge hoppas ni får en solig dag!♥


dödstråkig fredag

Hej!♥

Denna dagen har varit helt perfekt,ända tills nu ikväll. Jag menar,det är en fredagskväll och jag sitter helt forever alone i mitt rum och det ända jag har är min dator och mobil.Dööör så tråkigt.
Tog med mig cupcakes idag till skolan igen (så snäll dom jag är) hehe. Så eftersom det var underbart väder idag (15-20 grader + soooool) så satt jag och tjejerna i klassen ute på en bänk i solen och käka dom! Mys!
Kom hem runt halv tre och då käka jag mat.Sen har jag inte gjort så mycket mer sen jag kom hem.Suttit vid datorn hela tiden...

Ha en bra kväll så hörs vi i morgon,hejdå!




jeans  - Lager 157
kofta  - Gina Tricot
T-shirt - New Yorker

Aj min arm?

Hej! Idag har vädret varit helt perfekt! det har varit 20 grader. Men det som har varit mindre bra är att jag har mått dåligt hela dagen...Usch va jag hatar det! Just nu har jag jätte ont i min arm,längst upp typ,känns som att jag tagit stelkramsprutan och det värker hele tin! Ska i alla fall ta ett varmt bad nu och så får vi hoppas att jag når bättre i morgon. Detta blev ett tråkigt inlägg men jag har inget att säga. Hejdå!♥


Pics.

Hej! Var ute förut och tog lite foton i det fina soooliga vädret. Blåste lite mycket men det var gött ändå. Blev ett par kort i alla fall och katten kom och ville vara med mig! Så han fick vara med på några kort. Hehe. Nu sitter jag och kollar på Top Model Sverige på datorn och ska snart äta kvällsmat. Sen ska jag sova. Tror jag. Men vi hörs i morgon,hejdå!












Ett par bilder från idag.

Fjärrkontroll

Hej! Idag kom mitt paket på posten. En fjärrkontroll till kameran! Är jätte glad nu bara för det! :D
Tog ju med mig cupcakes till skolan idag och bjöd några,dom tyckte dom var såhäääääär goda sa dom. STOLT!
Ska snart äta mat och sen ska jag se på Big Brother som jag missat och Top Model Sverige. Vi hörs lite senare...bye!♥

Glöm inte att kommentera! Roligare att blogga då ;)






Mobilblogg

Godmorgon!
Hinner inte starta datorn och blogga därifrån så jag får ta och göra det från mobilen. Sitter och äter frukost just nu och idag ser det ut att bli riktigt bra väder så jag kör på skinnjacka till skolan. Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!


Cupcakes

Hej! Är ledsen att jag inte har bloggat idag. Men har inte hunnit. Försov mig i morse och det ända jag hann att göra var att fixa i ordning mig och sen äta frukost. När jag kom hem från skolan bakade jag cupcakes. Men nu är jag ju här! Cupcakes'en blev jäättte goda. I morgon ska jag vara snäll och bjuda några i klassen tänkte jag!

Har kollat på film nu ikväll med familjen,minns inte vad den heter men den var jätte rolig^^
Har duschat nu och ska sitta här framför datorn en stund sen kvällsmat och sedan läggdags. Ha en bra kväll så hörs vi i morgon!♥







Måndag 19/3






Hej!
Sitter i mitt rum och dricker varmchoklad framför datorn. Det är mys. Klockan åtta ska jag se på familjen annorlunda och efter det ska jag se på del två av serien av Maria Wern som sänds klockan nio till kl tio i tv4.
Har faktiskt inget mer att säga så ni får ha en bra måndagskväll och så får vi hoppas på att denna veckan går fort för jag vill ha helg nu! Hejdå♥









Tråkigt i skolan som vanligt



Hej! Äntligen hemma från skolan. Har varit det i snart två timmar men ändå. Har inte kunnat blogga på grund av att det blåser som sköen här och vi har inte kunnat komma in på internet. Men nu är allt som det ska bara det att det blåser ute fortfarande..
Idag i skolan hände inget. Allt var super tråkigt som vanligt. Man ville bara hem. Känns i alla fall as gött att vara hemma nu och jag är så himla sugen på mockaruts-smet så jag tror jag dööör,det är så gööött!
Idag ska jag inte göra nånting. Vila och kanske läsa ur boken jag har från skolan. Hatar att läsa,men vi måste för svenskaläraren. Blöö.
ELLER JAG VET. jag ska spela sims. Det var hundra år sen sist. YEY.

Ha det bäst så hörs vi lite senare! ♥


Hatar när detta händer

ASSÅ DÖDA MIG NÅGON. Skrev ett jätte långt och bra inlägg men sen hacka datorn upp sig och allt försvann. Och smart som jag tror jag är så tänkte jag "det finns väll säkert i utkastet" Men needå,inget där heller. Hinner inte skriva om det igen så vi får höras av i morgon. Nu ska jag ta ett varmt bad och sen äta kvällsmat. Ha en bra söndagskväll,bye!♥



       

The sims










    






Detta var några bilder av mitt spelande. Jag har kört The sims i ungefär 4 år. Hade the sims 2 från början men köpte the sims 3 i slutet av 2010. Kör på fritiden och tycker det är hur kul som helst! :)
Har ni några frågor,är det bara att kommentera!

Kör ni The Sims,vilket har ni i såfall?


Andrea och Siri

Hej!
Har suttit hela morgonen vid datorn och fixat med min nya design på bloggen. Är ganska nöjd,men jag är inte klar än. Ska fortsätta senare för nu ska ner o äta mat och sen klä på mig kläder.

Igår var jag med Andrea och Siri då,det var superkul som vanligt. Vi var först hos Siri men hon kunde bara va till sju för hon skulle vara med sin syster sen och då åkte jag och Andrea hem till Andrea och där käka vi mat och sen satt vi vid datorn resten av kvällen. Klockan elva ungefär åkte jag hem och då åt jag lite men hade ingen matlust så jag la mig o sov.







Ha det bra nu så hörs vi lite senare,bye!♥

Det jag köpte

Hej! Sitter i mitt rum och lyssnar på musik,har redigerat lite bilder och väntar på att tiden ska gå fortare...
Klockan halv två ungefär går bussen till blidsberg och där hoppar Andrea på och sen åker vi vidare till Siri i dalum. Kommer ha det kul som vanligt! :)

Här kommer det jag köpte...




T-shirt - New Yorker 99kr


Tröja - Gina Tricot 249kr


Laptop-stöd-grejsimojs - IKEA 99kr eller vad det var...

Det var det de! Inte så instressant men alltid något,hoppas ni får en bra lördag så hörs vi. Hejdå!♥

Frisk + Helg!

Hej! Äntligen har jag blivit frisk. Är fortfarande väldigt förkyld med febern har gått över och det känns otroligt gött! Inte varit i skolan på fyra dagar. Men nu struntar vi i det,helg nu ju! :D
Har precis duschat och känner mig nu fräsch igen! Och ni vet ju att jag alltid har haft snelugg men ändringar på det nu,tänkte testa att ha mittbena! :D det blev både bra och dåligt tyckte jag..så vet inte om jag kommer ha kvar det. Lyssnar på musik just nu och ska sitta vid datorn lääänge,kanske kolla på någon film.
Hoppas det är riktigt soligt och bra väder i morgon så man kan gå ut och fota lite granna och sen fixa en ny design på bloggen kanske?

Ha en bra fredagskväll så hörs vi i morgon då jag även ska visa de saker jag köpte i Jkp. Hejdå♥

Hade kul framför webcam.





Mobilblogg

Hej. Är fortfarande väldigt sjuk. Har fått influensan. Igår höjdes febern till 39,9!
Och sen är det halsont,hosta,förkylning och huvudvärk. Vet inte ens om jag kommer till skolan på hela veckan..blö va jag hatar att vara sjuk.
Som sagt,jag visar det jag köpte i Jönköping i Lördags när jag blivit frisk och har ork till att fota det osv.
Hejdå!


Mobilblogg

Hej. Blev inget mer inlägg igår som jag sa att jag skulle göra. Mådde jätte dåligt. Sov dåligt i natt osv. Tog tempen för en stund sen och det visa att jag hade feber. 38,8 grader. Jag säger bara en sak : FAAAAN!
Får se om jag orkar blogga idag och visa vad jag köpte igår men som det är nu orkar jag inte. Kommer tillbaka när jag känner mig bättre. Hejdå! <3


Jönköping

Hej! Lördag idag och det är ju gött. Idag ska jag och mor till Jönköping,vi ska till IKEA bland annat. Just nu sitter jag nerkrypt i en filt med datorn i knät och tittar på avsnittet som var igår av Big brother. Jag tycker BB är kul,men måste dom ha kameror på toaletten och i duschen lixom? Haha,kollar ni på Big Brother,tycker ni det är kul?

Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi lite senare! ♥


Omprov

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev ett "vanligt" inlägg. Har varit hemma två dagar från skolan den här veckan. Mådde inte bra så jag kände att jag skulle vara hemma och vila,eftersom det går influensa i skolan. Men idag var jag tillbaka! Jag blev inte godkänd på SO-provet som var förra veckan (heheh,typiskt mig.) men ska göra ett nytt försök i morgon så nu blir det till att plugga som fan rent ut sagt! Vill inte göra ett till omprov!! Önska mig lycka till? :D
Juste, nu kom jag på en till sak. Vi har ju spanskaglosor tills i morgon! Jaja,tar SO i första hand i alla fall.Och en dålig nyhet, SNÖN HAR KOMMIT TILLBAKA! Igår var det ju strålande sol och inte en enda snöfläck på marken,en vårdag helt enkelt. Men i morse när man kollade ut,snö överallt! Men om jag kollar ut nu så regnar det! WIHO!! Ne nu ska jag plugga och sen duscha,ikväll blir det tv och sen läggdags. Hejdåå!♥



TÄVLAR.



Vi börjar med...




                      
Hon har jag följt längst. Jag älskar hennes stil och allt hon gör! Hon är sig själv och det ser man verkligen!. Hennes hår,det är heeeelt underbart fint,jag älskar det! Skulle absolut inte tacka nej till att få det. Det som jag tycker är bra med hennes blogg är att hon är väldigt aktiv och skriver mycket läsvärda inlägg. Hon visar många outfit bilder och det ger mig så mycket inspiration! Hon har väldigt mycket färg och tokigheter i bloggen,vilket jag älskar!


                                                               

Nu tar vi....
                      
Jag började läsa hennes blogg i sluter av December tror jag. Och jag har följt den varje dag sen dess. Hon och Keela är väldigt lika. Gäller både hår och kläder. Caty ger mig också mycket inspiration och jag blir väääldigt avundsjuk på henne,jag menar, ha en egen walk in closet ?! Och inte bara det, hon sjunger så himla bra!!
Jag läser hennes blogg för att hon ger mig mycket inspiration som sagt och att hon är väldigt aktiv. Hon har en super duper söt liten vovve som heter Sam som även är med i nästan alla hennes bilder^^


Sam,Caty och hennes hundratals SNYGGA skor.

Blir ni lika avundsjuka som jag??

Klicka HÄR om ni vill se en video när Caty sjunger!


Nästa tjej är...
                    
KandyLandy har jag följt under två månader ungefär. Läser hennes blogg varje dag. Jag älskar hennes utseende,svart hår med röda läppar är super fint. Hon ska snart få sin födelsedagspresent, en liten kattunge. Den är såhäääär söt!
Vad ska jag mer säga? Det är inte så jätte lätt när man inte har läst bloggen länge. Ni borde också läsa denna fina blogg för att den är läsvärd och har en super fin design,vilket fångar väldigt mycket uppmärksamhet.


                 Den söta lilla kissen!



Nästa tjej på tur är...

               
Började läsa denna blogg sammtidigt som Kandylandy. Ni borde läsa denna blogg för hon ger så mycket bra tips, om till exempel hur man får en bra blogg som alla vill läsa?. Hon ger även mig mycket självförtroende. Att man ska vara sig själv och att man ska tycka och säga vad man vill. Hon verkar gilla apor och skriver väldigt mycket om det,hahha! Och det är bra,för hon visar att hon är sig själv,att hon gillar skoj och tok! :D




Till sist men INTE minst...

       
Visste ni att det verkar gott att äta mjöl direkt från påsen? Det fick jag veta när jag började läsa Epicfaiil. Det verkar inte sådär super gott,men jag ska testa någon dag. Det ska jag. Den här tjejen bjuder verkligen på sig själv och visar att hon vågar vara den hon är. Jag läser denna blogg för att jag gillar människor som bjuder på sig själva och att hon verkar vara en glad och snäll person. Hennes inlägg är läsvärda eftersom dom peppar en till bättre självförtroende och att man ska våga vara sig själv.




Som ni läste ger alla mig inspiration,självförtroende och att man ska våga vara sig själv. Så gör som jag och läs Sveriges Fem Största Alternativa Bloggar. ♥

http://keela.se/ , http://caty.nu/ , http://epicfaiil.myshowroom.se/ , http://kandylandy.se/ ,http://hofh.myshowroom.se/ .

Uppdaterat min iphone.

Hej! Igår kväll uppdaterade jag min iphone 4. det tog sin tid men nu är allt klart,men jag har en fråga. Om jag ska ta bort/ändra någon kontakt,vart gör man det? För när jag inte hade uppdaterat så gick man bara in på kontakter och valde den man vill ta bort och då stod det ju "ändra" i hörnet.
Skulle vart super snällt om ni svarade!

Idag är det söndag,och jag tror jag blivit förkyld igen! Varför blir jag så lätt sjuk runt november-mars? dom mest kallaste månaderna om året. Sitter och lyssnar på musik här i mitt rum. Idag ska jag inte göra något. Det blir gött. Att ta dagen som den kommer! :)

Ha det bra! Svara gärna på frågan där uppe!


RSS 2.0