TÄVLAR.



Vi börjar med...




                      
Hon har jag följt längst. Jag älskar hennes stil och allt hon gör! Hon är sig själv och det ser man verkligen!. Hennes hår,det är heeeelt underbart fint,jag älskar det! Skulle absolut inte tacka nej till att få det. Det som jag tycker är bra med hennes blogg är att hon är väldigt aktiv och skriver mycket läsvärda inlägg. Hon visar många outfit bilder och det ger mig så mycket inspiration! Hon har väldigt mycket färg och tokigheter i bloggen,vilket jag älskar!


                                                               

Nu tar vi....
                      
Jag började läsa hennes blogg i sluter av December tror jag. Och jag har följt den varje dag sen dess. Hon och Keela är väldigt lika. Gäller både hår och kläder. Caty ger mig också mycket inspiration och jag blir väääldigt avundsjuk på henne,jag menar, ha en egen walk in closet ?! Och inte bara det, hon sjunger så himla bra!!
Jag läser hennes blogg för att hon ger mig mycket inspiration som sagt och att hon är väldigt aktiv. Hon har en super duper söt liten vovve som heter Sam som även är med i nästan alla hennes bilder^^


Sam,Caty och hennes hundratals SNYGGA skor.

Blir ni lika avundsjuka som jag??

Klicka HÄR om ni vill se en video när Caty sjunger!


Nästa tjej är...
                    
KandyLandy har jag följt under två månader ungefär. Läser hennes blogg varje dag. Jag älskar hennes utseende,svart hår med röda läppar är super fint. Hon ska snart få sin födelsedagspresent, en liten kattunge. Den är såhäääär söt!
Vad ska jag mer säga? Det är inte så jätte lätt när man inte har läst bloggen länge. Ni borde också läsa denna fina blogg för att den är läsvärd och har en super fin design,vilket fångar väldigt mycket uppmärksamhet.


                 Den söta lilla kissen!



Nästa tjej på tur är...

               
Började läsa denna blogg sammtidigt som Kandylandy. Ni borde läsa denna blogg för hon ger så mycket bra tips, om till exempel hur man får en bra blogg som alla vill läsa?. Hon ger även mig mycket självförtroende. Att man ska vara sig själv och att man ska tycka och säga vad man vill. Hon verkar gilla apor och skriver väldigt mycket om det,hahha! Och det är bra,för hon visar att hon är sig själv,att hon gillar skoj och tok! :D




Till sist men INTE minst...

       
Visste ni att det verkar gott att äta mjöl direkt från påsen? Det fick jag veta när jag började läsa Epicfaiil. Det verkar inte sådär super gott,men jag ska testa någon dag. Det ska jag. Den här tjejen bjuder verkligen på sig själv och visar att hon vågar vara den hon är. Jag läser denna blogg för att jag gillar människor som bjuder på sig själva och att hon verkar vara en glad och snäll person. Hennes inlägg är läsvärda eftersom dom peppar en till bättre självförtroende och att man ska våga vara sig själv.




Som ni läste ger alla mig inspiration,självförtroende och att man ska våga vara sig själv. Så gör som jag och läs Sveriges Fem Största Alternativa Bloggar. ♥

http://keela.se/ , http://caty.nu/ , http://epicfaiil.myshowroom.se/ , http://kandylandy.se/ ,http://hofh.myshowroom.se/ .

Kommentarer
Postat av: saandriiiee

Heej snygging!

Missa inte dagens blogg hos mig.

Hade vart FETT NICE om du va med :D

http://saandriiiee.blogg.se/2012/march/dagens-blogg.html#comment

2012-03-05 @ 21:08:15
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: E M M E L L Y

Bra skrivet! =)

2012-03-07 @ 20:41:36
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: Loppan

Vad fin blogg!

Jag har en veckans blogg tävling och hoppas att du vill vara med!

http://gillardans.blogg.se/2012/march/veckans-blogg.html#comment

2012-03-07 @ 20:58:17
URL: http://gillardans.blogg.se/
Postat av: Helena

Läser oxå deras bloggar varje dag! Tjejerna är ju verkligen super! Är dock inte själv med i tävligen men jag får önska dig ett stort lycka till!

Kram på dig å trevlig helg!

2012-03-09 @ 12:12:03
URL: http://www.missnaily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0